RBW Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2020

Beste Brigadevrienden,
Op woensdag 2 september is onze vakantie ten einde en starten we onze lessen en trainingen weer.
Ik hoop dat u allen een prettige vakantie heeft gehad en in goede gezondheid bent.
Vooralsnog mogen we onze lessen starten zoals dat voor maart 2020 het geval was, zodat we in januari 2021 examens kunnen organiseren. Met de recente ontwikkelingen met betrekking tot de aantallen Covid-19-besmettingen moeten we wel het voorbehoud nemen dat de overheid geen nieuwe maatregelingen treffen die dat onmogelijk maken. Uiteraard hopen we dat dit niet het geval zal zijn.
Het Covid-19-virus is nog lang niet bedwongen en er is ook nog geen effectieve medicatie beschikbaar op dit moment. Gelukkig zijn er wel positieve ontwikkelingen op dit gebied. Dat betekent voor ons dat we ons verstandig moeten gedragen om een uitbraak van besmettingen binnen onze vereniging te voorkomen, want een uitbraak wil niemand. Daarom doe ik een dringend pleidooi op iedereen om zich te houden aan richtlijnen van het RIVM en zeker niet naar de lessen of trainingen komen als u, of uw gezinsleden ziek zijn of in quarantaine moeten zijn. Dit geldt voor de zwemmers maar ook voor de instructeurs en de trainers.
Van het zwembad hebben we begrepen dat de routering door het zwembad en de regels voor de kleedruimtes zoals voor de vakantie golden nog onverminderd van kracht zijn. Zie daarvoor hetgeen op onze website en onze Facebook-pagina is vermeld.
Natuurlijk zullen we de gebruikte materialen na gebruik desinfecteren in het badwater. Na 3 seconden is het virus onschadelijk. Ook zullen onze instructeurs zoveel mogelijk anderhalve meter afstand houden.
Mocht er iets in de situatie wijzigen dan zullen we u dit via een nieuwe nieuwsbrief, onze website en Facebook-pagina berichten.
Voor nu wens ik iedereen veel zwemplezier in de komende maanden.
Met sportieve groet,
Peter Boers
Voorzitter ReddingsBrigade Weert

21-05-2020

Beste Brigadevrienden,
We hebben inmiddels toestemming gekregen om de zwemlessen te hervatten en daar zijn we zeer verheugd over. Er zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. We mogen slechts met een beperkt aantal mensen in het zwembad en we moeten ons aan bepaalde regels houden.
Dat is allemaal uitgelegd in een nieuwsbrief die we aan onze leden hebben gestuurd. Heb je deze niet ontvangen, dan hebben we waarschijnlijk jouw juiste emailadres niet. Je kunt deze nieuwsbrief aanvragen door je in te schrijven op de website: reddingsbrigadeweert/inschrijving Na inschrijven ontvang je een welkomstmail met hierin de laatste nieuwsbrieven. Je moet je wel opgeven om de lessen en trainingen te kunnen volgen.

25-06-2020

Beste leden,
Vanaf 1 juli tot 1 september zouden wij vakantie hebben! Maar door alle gemiste lessen hebben we in overleg met het zwembad besloten nog 2 weken door te gaan. De lessen gaan door tot 12 juli.
De richtlijnen van het RIVM blijven onveranderd. Ben je ziek of verkouden blijf thuis. Wil je komen zwemmen geef dit even door via de link op Facebook of onze website.
Aanmelden voor zwemmen