Laatste nieuws

25m en instructiebad vanaf woensdag 19 september open.

Beste leden,

Met ingang van woensdag 19 september gaan alle lessen en trainingen van ReddingsBrigade Weert weer door. Het zwembad heeft het instructiebad en het 25 meter bad weer geopend.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van ReddingsBrigade Weert


Verbod foto’s maken in het zwembad

ReddingsBrigade Weert neemt licentie Zwem-ABC in ontvangst


De afgelopen maanden heeft het kader van de Reddingbrigade Weert hard gewerkt om de ‘Licentie zwem-ABC’ te behalen.

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) heeft deze licentie per 1 januari 2018 ingesteld als bewaking voor de kwaliteit van het diploma-zwemmen. Een vereniging of zwemschool die deze licentie niet per 1 januari 2018 heeft behaald mag geen Zwem-ABC diploma’s meer uitgeven.

Donderdag 25 januari heeft de ReddingsBrigade Weert de licentie officieel in ontvangst mogen nemen. Tijdens de examens voor de A en B diploma’s werd de licentie door mevrouw Tina Spoorenberg namens de NRZ overhandigd aan Peter Boers, voorzitter ReddingsBrigade Weert.

De overhandiging werd feestelijk gevierd. Samen met de net kersverse geslaagde kandidaten voor het diploma A & B; werd er met ballonnen en natuurlijk het diploma in de hand een ere rondje door het zwembad gelopen, met toepasselijke muziek.

ReddingsBrigade Weert is dan ook uiterst trots dat deze licentie is behaald: ‘’Hiermee kunnen wij in de toekomst kandidaten blijven opleiden voor de Nationale Zwemdiploma’s A&B’’ aldus de brigade.

Jaaroverzicht 2017 - 2018

zondag 24 juni 2018laatste zwemdag voor de vakantie
woensdag 27 juni 2018laatste zwemdag voor de vakantie
donderdag 28 juni 2018laatste zwemdag voor de vakantie
zaterdag 30 juni 2018laatste zwemdag voor de vakantie

© Copyright Reddingsbrigade Weert